1. Home
  2. agenda
  3. Agenda November

Agenda November

In november is het vakantieseizoen bij het Lago Maggiore afgelopen. Er zijn nog enkele leuke evenementen als culinaire festivals en traditionele dorpsfeesten. Aan het einde van de maand beginnen in sommige stadjes de kerstmarkten. In onze Agenda vind je een overzicht van interessante evenementen, festivals en tentoonstellingen in november bij het Lago Maggiore.

Markten

Elke dag van de week kun je bij het Lago Maggiore een gezellige markt bezoeken. Er is er altijd wel een te vinden in de buurt van je vakantieplaats! In sommige stadjes vind ook 1 of 2 maal per maand een antiekmarkt of rommelmarkt plaats.

Bekijk het overzicht van weekmarkten, antiek- en rommelmarkten bij het Lago Maggiore!

Evenementen en Festivals

Kerstmarkten
Vanaf eind november tot begin januari worden in veel plaatsen rond het Lago Maggiore sfeervolle kerstmarkten gehouden. Sommige plaatsen hebben ook een ijsbaan. 

Een overzicht van de kerstmarkten bij het Lago Maggiore vind je in dit artikel.

Locarno on Ice
Locarno on Ice brengt Locarno van 18 november 2022 tot 8 januari 2023 helemaal in winter- en kerststemming. Een grote ijsbaan op de Piazza Grande, muziek en kraampjes waar je lekker kunt eten drinken of een kerstcadeau kopen. Dagelijks geopend van 10.00 tot 23.00 uur.

Pin It on Pinterest

Share This