Agriturismo Odro

De kleine idyllische agriturismo Odro ligt op 1240 meter hoogte en is een ideale locatie voor een ontspannen vakantie in een huiselijke sfeer en een natuurlijke omgeving. Je kunt er mooi wandelen langs bijzondere flora en fauna en even terugschakelen.

Lagomaggiore_agri-Agriturismo-Odro-k.jpg

Valle Verzasca

Deze boerderij boven Vogorno in het Verzasca-dal biedt prachtige vergezichten op het Lago Maggiore en Lago di Vogorno, midden in een bergachtig landschap. Op de boerderij worden op kleinschalig niveau geiten, ezels en kippen gehouden. Er lopen ook wat katten en een hond rond. Bij deze agriturismo geniet je van oude Tessiner recepten, met een goed glas Merlot wijn uit de wijngaarden van Vogorno. Je hebt de keus uit verschillende gerenoveerde chalets.

Chalet Tic-Zot
Slaapzaal voor 3 tot 4 personen, bank, gezellige Alpstubli met eethoek, ijzeren kachel, keuken met houtkachel, stromend koud water, elektrisch licht, kook-en eetgerei. Terras met granieten tafel en banken en barbecue.

Chalet Sert
Slaapkamer met dubbel bed voor 2 personen. Kleine Alpstubli met bibliotheek, houtkachel. Woonkeuken met houtkachel, stromend koud water, elektrisch licht, kook-en eetgerei .

Slaapzaal
Slaapzaal voor maximaal 16 personen met stapelbedden. Geen kookgelegenheid.

Azienda Montana Odro 
Val Verzasca, 6632 Vogorno

Agritoerisme Odro

Pin It on Pinterest

Share This