B&B Nevedone16 in Brissago

Bed & Breakfast Nevedone16 ligt slechts 10 minuten lopen van het Lago Maggiore. Het is een traditioneel gebouw van hout en steen en heeft een schilderachtige ligging tegen een heuvel in Brissago. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Lagomaggiore_bb-nevedone16-k2.jpg

Tuin en terras

Alle kamers van B&B Nevedone16 beschikken over een terras, een badkamer, en koffie- en theefaciliteiten. De kamers en het hele gebouw zijn ingericht met designmeubilair. Veel van de designvoorwerpen die er staan zijn ook te koop, waardoor het meubilair constant verandert.

B&B Nevedone16 biedt een zonnige tuin in mediterrane stijl, waar de gasten kunnen zitten en ontspannen, met uitzicht op het Lago Maggiore. Je kunt je favoriete etenswaren uitkiezen bij het ontbijtbuffet en ervan genieten in de kamers, bij de open haard, op de binnenplaats, of op het terras met uitzicht op het meer.

Er zijn verschillende pakketten te huur bij Nevedone16, waaronder een bergpakket, een strandpakket, een fitnesspakket, een wellness-pakket en een Locarno Filmfestival-pakket. Gevulde picknickmanden zijn ook beschikbaar, op verschillende prijsniveaus. Als gast van B&B  Nevedone16 krijg je een gratis welkomstdrankje bij het beachclub-restaurant en lounge, aan de oever van het Lago Maggiore.

B&B Nevedone16
Nevedone 16, Brissago

Pin It on Pinterest

Share This