Boek een camping bij het Lago Maggiore!

Kamperen aan het Lago Maggiore kent een lange traditie. In het Zwitserse gedeelte vind je een aantal grote campings bij Tenero (vlak bij Locarno) aan de monding van de Ticino. In Italië is de grootste keus aan campings en vakantieparken bij het Lago Maggiore bij de plaatsen Cannobio, Fondotoce, Baveno en Dormelletto. 

Bij het Lago Maggiore heb je een grote keus aan campings en vakantieparken, van klein tot groot, van luxueus tot eenvoudig. Zoek je een staanplaats aan het meer? Of geef je de voorkeur aan een camping met zwembad? Campings die leuk zijn voor kleine kinderen of veel te bieden hebben voor tieners? Of verblijf je liever in een stacaravan of huisje?

Lagomaggiore_camping-tips.jpg

Aanbieders van campings bij het Lago Maggiore

Lagomaggiore-Nu geeft een overzicht van de beste specialisten in campings bij het Lago Maggiore. Voor het huren van een tent, stacaravan of huisje op een camping bij het meer kan men bij de meeste campings van deze aanbieders terecht:

  • Vacanceselect – Vacanceselect is met 9 campings de grootste aanbieder bij het Lago Maggiore.
  • Suncamp – Suncamp belooft bij het Lago Maggiore een kampeervakantie om nooit te vergeten
  • ANWB – Keuze uit 2 campings bij het Lago Maggiore.
  • Campingnavigator is al meer dan 30 jaar toonaangevend op de Nederlandse kampeermarkt. Het is uitgegroeid tot een Europees online platform met ruim 7.900 campings. Campingnavigator verbindt kampeerders en campings bij het vinden van de ideale kampeerlocatie en accommodatie, ook bij het Lago Maggiore!
  • Selectcamp -Twee mooie campings bij het Lago Maggiore.
  • Roan – Ook Roan selecteerde 2 campings in het zuiden van het Lago Maggiore.
  • Allcamps – Keuze uit 7 mooie campings bij het Lago Maggiore. Klein en overzichtelijk of groot met zwembaden en animatie.
  • Go4Camp – Go4camp verhuurt accommodaties op 2 campings aan het Lago Maggiore.

Kijk ook bij aanbieder Vrij Uit voor een ruim overzicht met campings in Italië.

vakantiepark-lago-maggiore

Pin It on Pinterest

Share This