Camping Orchidea

Camping Orchidea bij Feriolo ligt direct aan het romantische Lago Maggiore. De camping is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen dankzij het zacht glooiende zandstrand.

Lagomaggiore_camping-orchidea-baveno.jpg

Watersport

Camping Orchidea is een kleine, rustige en complete camping met veel aangenaam schaduwrijke plaatsen. Vooral de ligging is prachtig. Er is een bar/restaurant met terras en zicht op het Lago Maggiore, een speeltuin, voetbalveld, volleybalveldje, elektronische spelletjes, biljart en een eenvoudige winkel.

Vanaf het terrein heb je direct toegang tot het meer en enkele strandjes. In de nabije omgeving kun je terecht voor allerlei vormen van watersport en bij de camping ligt een aanlegsteiger voor boten. Maar je kunt natuurlijk ook gerust een baantje trekken en een opblaasbootje meebrengen voor de kinderen. Voor de kinderen is een mini- en juniorclub. Het animatieteam zorgt voor allerlei leuke activiteiten zowel overdag als ’s avonds.

Omgeving

De omgeving van camping Orchidea is ook erg aantrekkelijk. Gezellige stadjes als Baveno (3 km), Stresa (7 km) en Verbania (8 km) liggen dichtbij. Rond het Lago Maggiore liggen een aantal historische Italiaanse villa’s met siertuinen, waaronder de tuin op het eiland Isola Bella. Het bergachtige achterland is ronduit prachtig, Zwitserland ligt op zo’n 35 kilometer. Voor kinderen is er ook genoeg te doen rond camping Orchidea, zoals een dierenpark en survivalpark.

Camping Orchidea
Via 42 Martiri 20, Feriolo di Baveno

Pin It on Pinterest

Share This