Camping Village Continental Lido

Camping Village Continental Lido is een mooie familiecamping met 600 staanplaatsen, prachtig gelegen in een rustige omgeving aan het Lago di Mergozzo, slechts één kilometer van het grote en bekende Lago Maggiore. Het Meer van Mergozzo is weliswaar klein, maar erg charmant en schoon. Het water is kristalhelder, het zandstrand lang en langzaam aflopend in het meer, prima geschikt voor kleine kinderen.

Het strand, de speeltuin en de vele georganiseerde activiteiten op Camping Continental bezorgen kinderen een heerlijke vakantie! Het is de ideale locatie voor water- en zonaanbidders door de ligging tussen de twee meren, waar genoeg mogelijkheden zijn om te zwemmen, windsurfen, roeien, kanovaren en vissen.

Lagomaggiore_camping-lido-continental-1.jpg

Zwembad

In het buitenzwembad op camping Continental kunt je genieten van nog meer waterplezier. Het zwembad omvat onder meer een ondiep kindergedeelte, stroomversnellingen, glijbanen en een golfslagbad. Ligbedden en parasols zijn gratis. Overige voorzieningen van camping Continental zijn bijvoorbeeld een bar met televisie, supermarkt, restaurant/pizzeria (ook afhaalmaaltijden), strandbar, poolbar, internetpunt, tennisbanen, voetbalveld en animatie. Het sanitairgebouw op de camping is onlangs geheel gerenoveerd.

Omgeving

Het omringende landschap van Piemonte met zijn hoge bergen, diepe valleien en watervallen, indrukwekkende vergezichten en natuurlijk de romantische plaatsjes aan het Lago Maggiore zijn niet voor niets zo’n populaire vakantiebestemming bij toeristen uit heel Europa. Ontdek tijdens je vakantie bij het Lago di Mergozzo en Lago Maggiore zelf hoe prachtig het merengebied van Noord-Italië is!

Camping Village Continental
Via 42 Martiri 156, Fondotoce di Verbania

Pin It on Pinterest

Share This