Campings bij Locarno aan het Lago Maggiore

Locarno is vooral een stad van hotels. Er liggen slechts enkele kleinere campings bij Locarno. Een grotere keuze aan campings bij het Lago Maggiore heb je in het nabijgelegen Tenero.

Lagomaggiore_camping-delta-locarno-1.jpg

Campings bij Locarno aan Lago Maggiore:

Camping Delta *****
Mooie camping op enkele minuten afstand van het centrum van Locarno, pal aan de oevers vanĀ  Lago Maggiore en rivier de Maggia. Ligt in een prachtig park met subtropische flora. Met 250 taanplaatsen en 15 luxe huurcaravans, strand en eigen jachthaven. De camping heeft een restaurant-pizzeria, supermarkt en speeltuin, het is al meer dan 50 jaar een familiebedrijf. Dichtbij het centrum van Locarno en de prachtige natuur van Ticino.

Camping Delta
Via Respini 7, 6600 Locarno

Campeggio-Osteria Riposo
Deze camping met herberg ligt in Losone, op 10 minuten lopen van het centrum, en kan vanaf het treinstation van Locarno makkelijk worden bereikt met het openbaar vervoer. Het biedt gratis WiFi. Je kunt gratis parkeren voor de accommodatie. De bushalte Caserna bevindt zich 300 meter verderop. Buslijn 7 biedt directe verbindingen naar het treinstation van Locarno.

Campeggio-Osteria Riposo
Via Arbigo 21, 6616 Losone

Op zoek naar een tent, (sta)caravan of huisje bij het Lago Maggiore? Kijk bij gespecialiseerde aanbieders als ANWB (Pharos), Selectcamp, Suncamp en Vacanceselect.

Pin It on Pinterest

Share This