Campings in Dormelletto

Bij Dormelletto liggen enkele leuke, écht Italiaanse campings, met veel families uit Milaan en omgeving als vaste gast. Je kunt hier genieten van de Italiaanse sfeer, het heerlijke water van het Lago Maggiore en de prachtige omgeving.

Lagomaggiore_camping-lago-maggiore-dorme.jpg

Campings bij Dormelletto aan Lago Maggiore:

Camping Village Lago Maggiore ***
Camping met strand en ligweide aan het Lago Maggiore. Zwembaden en kinderbad, speeltuin, in juli en augustus animatie. Bijna 300  staanplaatsen, waarvan er 200 vast zijn verhuurd aan Italianen. Winkelcentrum met supermarkt op 200 meter van de camping. Leuk stadje Arona op 4 kilometer. Tevens appartementen en stacaravans te huur.

Camping Village Lago Maggiore
Via Leonardo da Vinci 7, Dormelletto

Lagomaggiore_camping-smeraldo-1.jpg

Camping Lago Azzurro ***
Leuke, gezellige camping met strand direct aan het Lago Maggiore. 210 Schaduwrijke staanplaatsen, veel vaste voor Italianen. Tennisbanen, zwembad met duikplank en glijbaan. Winkel, bar en restaurant-pizzeria. In 2010 bestond de camping 40 jaar, de afgelopen jaren zijn er veel zaken gerenoveerd. Arona op loopafstand.

Camping Lago Azzurro
Via Enrico Fermi 2, Dormelletto

Camping Lido Holiday Inn ***
Rustige, eenvoudige camping met strand aan Lago Maggiore, vlot voor kinderen in het meer. Schaduwrijke, voor Italiaanse begrippen ruime staanplaatsen (160 stuks). Winkeltje, zwembad, bar-restaurant. Sanitair is niet denderend. Bungalows en stacaravans te huur.

Camping Lido Holiday Inn
Via Marco Polo 1, Dormelletto

Camping Rose **
Kleine, eenvoudige camping met strand direct aan het Lago Maggiore. Ruime, schaduw- en grasrijke staanplaatsen. Gezellige bar en goed restaurant-pizzeria, boeien voor meegebrachte of huurboten. Maak eens een prachtige vaartocht over het Lagio Maggiore of huur een fiets.

Camping Rose
Via Enrico Fermi 3, Dormelletto

Camping Smeraldo **
Rustige camping in een groene omgeving, met strand aan Lago Maggiore. Alle plaatsen (140) hebben voldoende schaduw, veel vaste jaarplaatsen. Er is een gezellige bar, restaurant en pizzeria. Klein zwembad en bij het strand een boothelling. Genoeg te zien in de prachtige omgeving, o.a. Ortameer, wat onbekender maar schitterend! Arona op loopafstand. Stacaravans en bungalows te huur.

Camping Smeraldo
Corso Cavour 131, Dormelletto

Camping Eden
Rustige, eenvoudige camping met strand aan Lago Maggiore. Boeien om boot aan te leggen. Bar en restaurant-pizzeria. In juli en augustus animatie voor kinderen. Verhuur van fietsen en kano’s. Supermarkt dichtbij de camping. Vanaf 2014 is er ook een zwembad op de camping.

Camping Eden
Corso Cavour 59, Dormelletto

Op zoek naar een tent, (sta)caravan of huisje bij Lago Maggiore? Kijk dan bij gespecialiseerde aanbieders als ANWB (Pharos), Selectcamp, Suncamp en Vacanceselect.

Pin It on Pinterest

Share This