Campings in Fondotoce di Verbania

Fondotoce di Verbania is een populaire bestemming voor veel toeristen bij het Lago Maggiore. Het plaatsje kent een aantal drukbezochte campings, zoals Camping Village Continental Lido en Camping Isolino.

Lagomaggiore_camping-isolino-lago-maggio.jpg

Campings bij Fondotoce di Verbania:

Camping Village Continental ***
Prima familiecamping met 600 staanplaatsen, prachtig gelegen in een rustige omgeving aan Lago di Mergozzo. Mooi zwembad (badmutsen verplicht) en apart kinderbad. Supermarkt, bar en restaurant-pizzeria.

Speeltuin, tennisbanen en voetbalveld met kunstgras. Gevarieerd animatieprogramma voor alle leeftijden, zowel overdag als gedurende de avond. Het Lago Maggiore ligt op 1 kilometer.

Camping Continental
Lido Via 42 Martiri 156, Fondotoce di Verbania

Lagomaggiore_camping-Lido-Toce-1.jpg

Camping Isolino ***
Topcamping voor het hele gezin. Gelegen in een natuurreservaat met een zandstrand dat langzaam afloopt in het Lago Maggiore, ideaal voor kleine kinderen. Prachtig zwembad met apart kinderbad en gratis ligstoelen en parasols.

Ruime, schaduwrijke staanplaatsen, supermarkt, speeltuin, bar en pizzeria. Goed restaurant met schitterend uitzicht op het Lago Maggiore. In de maanden mei, juni, juli en augustus animatie en sportwedstrijden. Verhuur van fietsen en mountainbikes.

Camping Isolino
Via per Feriolo 25, Fondotoce di Verbania

Lagomaggiore_camping-lido-continental-1.jpg

Camping Lido Toce **
Rustige camping met 100 schaduwrijke staanplaatsen direct aan Lago Maggiore en aan de monding van de rivier de Toce. Camping Lido Toce bestaat al sinds 1960 en is een echt familiebedrijf. In de afgelopen jaren is de camping volledig gerenoveerd. Zandstrand, winkel, bar en snackbar. Leuke stadjes als Stresa en de Borromeo-eilanden liggen dichtbij.

Camping Lido Toce
Via per Feriolo 41, Fondotoce di Verbania

Op zoek naar een tent, stacaravan of huisje op campings bij Fondotoce di Verbania? Kijk dan bij gespecialiseerde aanbieders als ANWB (Pharos), Selectcamp, Suncamp en Vacanceselect.

Pin It on Pinterest

Share This