Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Lago Maggiore

Wanneer je plannen hebt om een vakantie te boeken naar Lago Maggiore, het tweede grootste meer van Italiƫ, dan is het natuurlijk fijn wanneer je zo goedkoop mogelijk kunt vliegen naar je vakantiebestemming. Met een aantal handige tips kom je echter een heel eind! Het is daarom zeker de moeite waard om op onderzoek uit te gaan!

lago-maggiore-zomer

Vergelijken van vliegtickets

De meest bekende methode die mensen gebruiken is het online vergelijken van vliegtickets. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk en snel tickets via Tix.nl vergelijken. Maar ook vliegtickets.nl en cheaptickets.nl zijn zeker aan te raden om eens te bezoeken. Wanneer je een vliegticket boekt via een van deze vergelijkingswebsites, kun je vaak ook kortingen krijgen op het boeken van een vliegticket voor de volgende keer dat je op vakantie gaat.

Een last-minute boeken

Naast het vergelijken van vliegtickets zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om er een goedkope vlucht van te maken naar het Lago Maggiore. Het is zeker de moeite waard om eens een reisbureau binnen te stappen. Er wordt regelmatig een last-minute vakantie aangeboden. Dat betekent niet alleen goedkope vliegtickets, maar ook een geheel verzorgde vakantie. Je krijgt er dus ook nog eens iets extra’s bij!

Natuurlijk is het ook handig om een last-minute online in de gaten te houden. Denk er wel aan dat je koffer al ingepakt is, want je kunt vaak binnen een paar uur al vertrekken na het boeken van een last-minute vliegticket.

Op tijd boeken

Voordelig je vliegtickets boeken, begint met het op tijd boeken van een vakantie naar Lago Maggiore. Hoe eerder je een vliegticket boekt, hoe goedkoper het ticket ook zal zijn. De laatste 3 weken voor het vertrek van je vakantie zullen de prijzen alleen maar stijgen. Zorg dat je daarom voor die tijd je ticket hebt geboekt! Daarnaast zijn periodes na de zomer- en kerstvakantie ideale periodes om een vliegticket te boeken. Maatschappijen stunten dan vaak met lage prijzen vanwege de schoolvakanties die net achter de rug zijn.

Praktische tips

Vlieg je via Schiphol? Vlieg dan voor 07:00 uur in de ochtend, of na 21:00 uur in de avond. Tickets zijn in de regel goedkoper op deze tijden. Een pakketreis is vaak goedkoper dan een los ticket. Een reisbureau of reisorganisatie onderhandelt vaak stevig over een vliegticket en hotel. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

Pin It on Pinterest

Share This