Hotels in Belgirate

Belgirate heeft een aangenaam microklimaat dankzij de ligging tussen de centra aan de oevers van het Lago Maggiore; mild in de winter en koel in de zomer. De charme werd al op waarde geschat door diverse Italiaanse en buitenlandse beroemdheden, waaronder Stendhal. Goede hotels, restaurants en bars maken je verblijf hier helemaal af! 

Hotels in Belgirate aan Lago Maggiore:

Hotel Villa Carlotta ****
Hotel Villa Carlotta werd eind 19e eeuw gebouwd en biedt uitzicht op Lago Maggiore. Het pand is omgeven met schitterende uitgestrekte botanische tuinen. Je kunt er ontspannen in het zwembad of naar het privéstrand wandelen, waar je verschillende watersporten kunt beoefenen. In het restaurant, dat deel uitmaakt van een internationale keten, kun je genieten van een combinatie van regionale en internationale gerechten. Het hotel beschikt ook over een volledig uitgerust conferentiecentrum. Het hotel vormt een ideale uitvalsbasis voor tochtjes rond het meer en door de nabijgelegen bergen en valleien.

Hotel Villa Carlotta 
Via Mazzini 121, Belgirate

hotel-belgirate

Hotel La Terrazza *
Hotel Terrazza ligt aan de oever van het Lago Maggiore in Belgirate. Het hotel biedt gratis Wi-Fi in het hele pand en heeft een terras en een ruime tuin. De kamers zijn voorzien van een ventilator, een televisie, een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een tafel met stoelen. Sommige kamers beschikken over een balkon met uitzicht op het meer. Er bevindt zich geen lift in het gebouw. Het restaurant is gespecialiseerd in visgerechten, in de zomer is het terras aan het meer geopend. Het ontbijt bestaat onder meer uit koffie, croissants en vruchtensappen. La Terrazza bevindt zich op 10 minuten rijden van de stad Arona en op 20 meter van een busstation met verbindingen van en naar Verbania, Novara en Milaan.

Hotel Terrazza
Via Mazzini 83, Belgirate

Pin It on Pinterest

Share This