Hotels in Ghiffa

Ghiffa ligt net even boven Verbania, aan de rand van een natuurpark en aan de oever van Lago Maggiore. Wil je niet dag en nacht de drukte van een toeristenplaats om je heen, dan zit je hier goed. 

Bij Booking.com reserveer je direct online een hotel in Ghiffa of elders aan het Lago Maggiore. Groot aanbod, gunstige tarieven, geen reserveringskosten. Kijk hier voor het aanbod van hotels in Ghiffa en omgeving.

Lagomaggiore_hotel-ghiffa-Hotel-Castello-Di-Frino.jpg

Hotels in Ghiffa aan het Lago Maggiore:

Hotel Castello Di Frino **
Gevestigd in een oud kasteel met een uitgestrekte tuin, aan de oevers van Lago Maggiore op 6 km van Verbania. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis Wifi. Het interieur is verfraaid met 15e-eeuwse fresco’s. Alle kamers zijn uitgerust met antieke houten meubels, historische kroonluchters en wanddecoraties. De kamers kijken uit op de tuin en het meer: 2 kamers hebben ook een balkon. In het restaurant van het hotel worden traditionele regionale recepten geserveerd, samen met zelfgebakken brood en pasta. Hotel Castello Di Frino bevindt zich tegenover een bushalte met verbindingen naar Verbania.

Hotel Castello Di Frino 
Via Cristoforo Colombo 8, Ghiffa

Novessentia Medical SPA ****
Luxe hotel met uitzicht op het Lago Maggiore en een eigen spa en fitnessruimte. De elegante kamers zijn voorzien van een balkon of eigen terras. Parkeren op het terrein en Wi-Fi zijn gratis. Je ontbijt met biologische producten en ’s avonds kun je dineren in het eigen restaurant, gespecialiseerd in lichte maaltijden. Het wellnesscentrum van Novessentia Medical Spa (voorheen Renaissance Luxury Hotel Medical Clinic & Spa) beschikt over een sauna en een Turks bad. Het hotel heeft ook een medische kliniek. Het centrum van Ghiffa en de oever van het meer vind je op 10 minuten lopen van het hotel, terwijl Verbania op 5 km ligt.

Novessentia Medical Spa Hotel
Corso Risorgimento 289, Ghiffa  

Hotel Ghiffa ****

Hotel Ghiffa
Corso Belvedere 88, Ghiffa

Pin It on Pinterest

Share This