Hotels in Verbania

Prachtige villa’s, tuinen en parken zijn een belangrijke toeristische trekpleister voor deze stad aan de westoever van het meer. Verbania is een prachtig plekje om je vakantie in een hotel aan het Lago Maggiore door te brengen!

Bij Booking.com reserveer je direct online je hotel in Verbania of elders aan het Lago Maggiore. Groot aanbod, gunstige tarieven, geen reserveringskosten. Klik hier voor het aanbod in Verbania!

Hotels in Verbania, Intra en Pallanza:

Locanda Chi Ghinn
Locanda Chi Ginn is een familiehotel in het centrum van Bee, boven Verbania, op 4 kilometer van de oevers van het Lago Maggiore. Het biedt een bar en restaurant met een terras met panoramisch uitzicht op het meer. Alle kamers hebben uitzicht op het meer en een eigen badkamer. Er wordt elke ochtend een continentaal ontbijt geserveerd en je kunt er van de Italiaanse keuken genieten tijdens het diner. Je hebt er de beschikking over een zonneterras, fietsverhuur en wandelinformatie. Chi Ghinn dankt zijn naam aan een oude uitdrukking die “ik was hier” betekent. Toen de 19e-eeuwse Locanda werd gerenoveerd vonden ze een briefje van de architect met deze tekst. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 150 meter voor bussen naar Verbania, vanaf hier kun je een boottocht over het meer maken.

Locanda Chi Ghinn 
Via Maggiore 21, Bee (Verbania)

Hotel Pallanza ****
Hotel Pallanza is gevestigd in een indrukwekkend 19e-eeuws gebouw aan de oever van het Lago Maggiore. Op het panoramische terras kun je genieten van een drankje. Sommige kamers hebben uitzicht op het meer en de Golf van Borromeo. Het Pallanza Hotel beschikt over een prachtige lobby en een antieke trap. In de elegante eetzaal worden streekgerechten geserveerd. Op slechts een paar stappen van de accommodatie vind je de opstapplaats voor de boot naar de Borromeïsche eilanden en Stresa.

Hotel Pallanza 
Via delle Magnolie 8, Verbania

Hotel San Gottardo ****
In het centrum van Verbania, naast het strand en het vertrekpunt voor de boten naar de Borromeo eilanden vind je dit hotel. Het terras biedt een panoramisch uitzicht over de bergen en Lago Maggiore. Sommige kamers kijken uit op het meer. Er is ook een bar en restaurant dat Italiaanse specialiteiten serveert.

Hotel San Gottardo 
Via delle Magnolie 8, Verbania 

Pin It on Pinterest

Share This