Aquadventure Park: adrenalinekick voor alle leeftijden

Breng met je kinderen een onvergetelijke dag door bij avonturenpark Aquadventure Park in het prachtige landschap van het Lago Maggiore. Beklim rotsen, steek hangbruggen over en schiet naar beneden langs adembenemende glijbanen.

Lagomaggiore_Aquadventurepark-1a.jpg

Avonturenpark

Op een van de mooiste plekjes in Italië, met uitzicht op de oevers van het Lago Maggiore in Baveno, vind je Aquadventure Park. Dit avonturenpark biedt een unieke en spannende manier om de natuur te ontdekken. Veiligheid staat voorop bij de Aquadventure Park en wordt gegarandeerd door hoogopgeleid personeel en hoogstaande apparatuur. Dit is niet ‘zomaar’ een pretpark, het draait om het ervaren van de natuur op een actieve manier. Er is van alles te doen, zowel binnen als buiten.

Lagomaggiore_adventurepark_baveno-1.jpg

Voor alle leeftijden

Elke leeftijdsgroep heeft hier iets te ontdekken. Variërend van bungee trampolines tot cyclocross, van bergbeklimmen tot een hoog touwparcours. Ook voetbal, volleybal, animatie. zeilen, wandelen en  kanoën behoren tot de mogelijkheden in het avonturenpark. Het park beschikt over een snackbar met sandwiches, pizza, snacks, salades en ijs. Er is ook een ingerichte picknickplaats.

Het naastgelegen Aqualake is ideaal voor de gezinsleden die zich ondertussen misschien liever vermaken in en aan het water met zwembaden, glijbanen, strandjes en strandtenten waar je bedjes en parasols kunt huren. De drie zwembaden (twee voor volwassenen en een voor kinderen) zijn het hele jaar door geopend dankzij een systeem van staal en glas, dat de openluchtbaden in slechts 5 minuten omtovert tot binnenzwembad. Het waterpark biedt ook twee stranden: een gratis strand en een betaald strand uitgerust met ligbedden en parasols. 

Aquadventure Park
Via Sempione 29, Baveno

Lagomaggiore_aquadventurepark-2.jpg

Pin It on Pinterest

Share This