Op avontuur in het safaripark in Pombia

In Safaripark Pombia kun je met je eigen auto rondrijden tussen de wilde dieren. Een prachtige plek om met je kinderen op avontuur te gaan als je je vakantie doorbrengt aan het Lago Maggiore.

Het park is erg groot en je kunt ervoor kiezen om met een eigen auto of met het treintje de dieren te zien. Leeuwen, jachtluipaarden, tijgers, neushoorns, nijlpaarden, zebra’s, giraffen, apen, pelikanen en nog veel meer zie je hier op korte afstand. Het voordeel van de auto is dat je kunt stoppen om de leukste foto’s te maken.

Lagomaggiore_kinderen-safari-pombia.jpg

Reptielen en dinosaurussen

Het personeel is vriendelijk en attent, het eten goed en redelijk geprijsd en je kunt er aan tal van activiteiten deelnemen. In aanvulling op de rit door het safarigebied kun je ook een wandeling maken langs boerderijdieren (waaronder de reusachtige Amerikaanse bizon), een aquarium bezoeken of een reptielencentrum, of een kijkje nemen in een park met replica’s van dinosaurussen.

Er zijn picknickplaatsen, restaurants en souvenirwinkels, een pretpark met tal van gratis ritten, een kartbaan, een speelhal, een manege voor kinderen en nog veel meer. Er zijn shows te zien met papegaaien, roofvogels en circusvoorstellingen. Plan een volledige dag om het hele park te bezoeken.

Safaripark Pombia
Via Larino 3, Pombia

Pin It on Pinterest

Share This