Capitool Compact Italiaanse Meren

De reisgids Capitool Compact Italiaanse Meren zet de mogelijkheden rondom de meren en steden in Noord-Italië op een rijtje, van wandelingen en fietstochten tot watersport. Dankzij de uitgebreide informatie over andere regio’s dan het Lago Maggiore is het ook een handig gidsje voor als je eens naar Milaan of Lugano wilt.

De reisgids is onderverdeeld in vijf gebieden: Lago Maggiore, Comomeer, Gardameer, Bergamo, Brescia en Lago d’Iseo en Milaan en zuid-Lombardije. Iedere regio heeft zo zijn eigen karakter. Het Gardameer is het grootste meer van Italië en trekt door de temperatuur ook de meeste bezoekers.

Bij Lago Maggiore vind je de meest weelderige tuinen, terwijl het Comomeer bekendstaat om zijn saffierblauwe water. Milaan is bekend als bakermat van mode en design, maar heeft ook vele oude kerken, een magnifieke kathedraal en vele musea.

Kaart

Of je nu op zoek bent naar de beste zwemlocaties, de leukste uitstapjes of de mooiste fietsroutes, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en mooie illustraties. Ook heeft de reisgids een handige uitneembare kaart, waarop veel suggesties staan aangegeven voor bijvoorbeeld romantische plekjes en mooie uitzichten.

Capitool Compact Italiaanse Meren
Lucy Ratcliffe
Spectrum, 2016
ISBN 978-90-003-0146-1
€ 11,99

Pin It on Pinterest

Share This