Capitool Milaan & De Meren

De reisgids Milaan & De Meren is handig in gebruik vóór, tijdens en na je reis naar Milaan en/of de meren in Noord-Italië, zoals Lago Maggiore en het Gardameer.

Milaan

Milaan is, behalve een van de grote financiële en economische metropolen van Europa, ook rijk aan geschiedenis, kunst en architectuur. De kathedraal van Milaan, de Duomo, de op twee na grootste kerk ter wereld biedt een onvergetelijk uitzicht over de stad vanaf de dakterrassen. De Santa Maria delle Grazie biedt onderdak aan Leonardo da Vinci’s Laatste Avondmaal. Winkelen is in deze stad in Italië een waar genot, kledingzaken zijn over de hele wereld beroemd vanwege hun banden met beroemde Italiaanse modeontwerpers.

Lagomaggiore_Boeken_Capitool_Milaan.jpg

Meren

In de Capitool reisgids Milaan is de stad opgedeeld in vijf wijken en een apart deel over de Italiaanse meren (summiere beschrijvingen van het Gardameer, Comomeer, Lago Maggiore en Lago d’Orta). Elke wijk van Milaan wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto’s, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart.

Capitool reisgids Milaan & De Meren 
Monica Torri
Spectrum, 2016
ISBN 9789000341993
€ 22,95

Pin It on Pinterest

Share This