De Groene Reisgids Noord-Italië

De Groene Reisgids Noord-Italië van Michelin besteedt ruim aandacht aan het Lago Maggiore en de andere meren in de ‘Regione dei laghi’; het Lago di Lugano, Lago di Como, Lago d’Iseo en natuurlijk het Lago di Garda (Gardameer).

Of je nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst je de weg naar alle bijzonderheden die jouw reisbestemming te bieden heeft, op een boeiende, grondige en praktische manier.

Door de opdeling in regio’s of microregio’s ontdek je meteen wat je moet zien en waar je echt heen moet. Op bladzijde 1 vind je een overzicht van de regio’s uit de gids en op de binnenzijde van het omslag worden de behandelde regio’s in kaart gebracht.

Toeristische plaatsen en bezienswaardigheden in Milaan, Bologna, Genua en Venetië krijgen een duidelijke sterrenquotering. Hierdoor kan je geen enkele ‘topper’ missen.
*** de reis waard
** een omweg waard
* interessant, als je in de buurt bent

In de adresboekjes vind je naast praktische informatie en tips voor activiteiten ook logeeradressen en eetgelegenheden voor ieders budget. Met kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende Michelincartografie.

De Groene Reisgids – Noord-Italië
Lannoo, 2017
ISBN 9789401431118
€24,99

Pin It on Pinterest

Share This