Restaurants in Locarno

Locarno staat bekend om de prijzige restaurants, maar er zijn ook heel wat leuke gunstiger geprijsde plekjes te vinden die bovendien stukken authentieker zijn.

restaurant-muralto

Tips

Antica Osteria Il Malatesta
Bij Antica Osteria Il Malatesta vind je op het menu enkele leuke verrassingen en de kwaliteit van alles wat er wordt geserveerd is zeer goed. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam – de wijnkaart is niet te uitgebreid, maar je hebt er wel wat keus. Al met al een plek voor een lekkere maaltijd in een gezellige sfeer en een aanrader in het Locarno gebied. Voor Zwitserse normen vallen de prijzen bovendien erg mee.

Antica Osteria Il Malatesta
Via dei Pescatori 8, Muralto, Locarno

Osteria Ferriroli
Osteria Ferriroli is ook een erg goed adres, zowel vanwege de keuken, de service en de wijnkaart als de sfeer. In het truffelseizoen kun je hier helemaal je lol op. Probeer de Barbera del Piemonte en vergeet  de zelfgemaakte grappa niet.

Osteria Ferriroli
Via Contra 6646 Contra, Locarno

restaurant-locarno

L’Archetto Take Away
Je kunt in Locarno ook betaalbaar eten. Bijvoorbeeld bij L’Archetto Take Away, het klinkt niet bijzonder maar je kunt hier erg lekker eten. Het eten is goed, met liefde bereid en geserveerd. De kwaliteit van de gebruikte producten maakt dit samen met de vriendelijke eigenaren een plekje om naar terug te keren.

L’Archetto Take Away
Via Marcacci 11, Locarno

restaurant-locarno

Pin It on Pinterest

Share This