Restaurants in Verbania

Dineren op stand bij een restaurant met een serieuze wijnkelder, borrelen bij een delicatessenzaak of een échte Napolitaanse pizza eten aan het Lago Maggiore? Het kan allemaal in Verbania!

Lagomaggiore_diner-lverbania--Il-Barbavara-Vineria-.jpg

Pizzeria Emiliana
De plek is enigszins troosteloos te noemen, maar ze kunnen hier pizza’s maken als de beste! Ondanks de plastic stoelen en tafels buiten op het terras en de enigszins gedateerde inrichting is Pizzeria Emiliana een absolute must wanneer je Verbania bezoekt.

Pizzeria Emiliana di Esposito Gennaro
Piazza Giovanni XXIII 26, Verbania 
Dinsdag gesloten.

pizzeria-verbania

Il Barbavara Vineria
Zoek je meer een echt restaurant, dan is Il Barbavara Vineria een aanrader. Je vindt er een heel gevarieerde selectie van vleeswaren en kaas en de wijnen zijn een speciale vermelding waard. Hier hebben ze een echt goed gevulde wijnkelder. Het is een klein maar zeer gezellig restaurant, met een goede prijs voor een schaal vleeswaren.

Il Barbavara Vineria
Via Tacchini 34, Verbania
Dinsdag en woensdag gesloten.

La Casera di Buratti
La Casera di Buratti is een ontdekking. Drink er een Siciliaanse Rosato bij een prachtige plateau van gerookt vlees, drie soorten kaas en een mandje brood en crostini bij wijze van uitgebreide borrel of lunch. Je kunt er ook allerlei lekkers kopen, sla zeker een fles wijn in en kijk rond in de schappen.Oliën, kaas, vleeswaren, zalm, honderden verschillende wijnen – het is een fijnproeversdroom!

La Casera di Buratti
Piazza Ranzoni 19, Verbania 

Pin It on Pinterest

Share This