Helianthus Residence in Cannero Riviera

Helianthus Residence ligt in Cannero Riviera, op slechts 200 meter van de oevers van het Lago Maggiore. Het biedt gratis WiFi en moderne appartementen met een led-tv met satellietkanalen. De accommodatie bevindt zich op een steenworp afstand van de historische centrum van Cannero Riviera en een strand met het Blauwe Vlag-keurmerk.

Lagomaggiore_apartementen-Helianthus-Residence.jpg

De appartementen zijn ingericht in verschillende kleurenschema’s en zijn voorzien van een balkon, een patio of een terras met uitzicht op het meer. Ze hebben allemaal een badkamer met een douche, en een keuken of een kitchenette.

Je kunt de gratis ondergrondse parkeergarage in de kelder bereiken via een lift, die elke verdieping van het hotel bedient. De gemeenschappelijke tuin van het hotel leent zich bij uitstek voor ontspanning.

Er bevindt zich op 150 meter van de appartementen een halte met een busverbinding naar de stad Verbania. Het hotel ligt op 2 minuten lopen van restaurants, winkels, de promenade langs het Lago Maggiore en de kleine haven, waar de toeristische boten vertrekken.

Helianthus Residence
Via Dante 13, Cannero Riviera

Pin It on Pinterest

Share This