Campings in Castelletto di Ticino

Campings bij Castelletto di Ticino aan het Lago Maggiore in Italië. Kamperen bij Castelletto di Ticino aan het Lago Maggiore, in tent, vouwwagen of caravan, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Lagomaggiore_camping-italia-lido-castelletto-1.jpg

Campings bij Castelletto di Ticino aan Lago Maggiore:

Camping Italia Lido **
Camping Italia Lido in Castelletto di Ticino is een familiecamping met 200 staanplaatsen, rustig en mooi gelegen midden in de natuur aan de oevers van het Lago Maggiore. Mooi zandstrand, langzaam aflopend in het meer, vlot in het water, aanlegsteiger en boothelling. Bar en restaurant aan het water, eet je lunch of diner met uitzicht op het meer. Animatie, speeltuin en voetbalveld. Verhuur van fietsen, waterfietsen en kano’s. Vijf kilometer van het leuke stadje Arona.

Camping Italia Lido
Via Cicognola 104, Castelletto di Ticino

Lagomaggiore_camping-2000-castelletto-1.jpg

Camping 2000 **
Leuke camping met een fijn zandstrand direct aan Lago Maggiore. Schaduwrijke staanplaatsen. Zwembad en kinderbad, speeltuin en sportvelden. Bar en restaurant-pizzeria. Verhuur van bungalows en chalets. Dichtbij de mooiste winkelstraat van Lagio Maggiore met winkels, bars, pubs en discotheken in Arona.

Camping 2000
Via del Cantiere 10, Castelletto Sopra Ticino

Op zoek naar een tent, (sta)caravan of huisje bij Lago Maggiore? Kijk dan bij gespecialiseerde aanbieders als ANWB (Pharos), Selectcamp, Suncamp en Vacanceselect.

Pin It on Pinterest

Share This