La Rondinella in Cannero Riviera

La Rondinella is een hotel met appartementen, gevestigd in een aantrekkelijke villa uit de jaren ’30 direct aan de oever van het Lago Maggiore. Dit hotel heeft een grote tuin en een terras met uitzicht over het meer. Het dichtstbijzijnde strand ligt 100 meter verderop. La Rondinella bevindt zich ook op 5 minuten lopen van het centrum van Cannero Riviera.

Lagomaggiore_apartementen-La-Rondinella.jpg

Hotel

Vanuit het hotel kijk je prachtig uit over het Lago Maggiore. Verbania bevindt zich op 20 minuten rijafstand. Het strand bereik je na een korte wandeling. Luino aan de overkant van het meer is met de auto en veerboot in 80 minuten te bereiken.

Appartementen

Alle kamers en appartementen zijn voorzien van warme kleuren, een satelliet-tv en een priv√©badkamer. Elke woonruimte is voorzien van een kitchenette en biedt een volledig of gedeeltelijk uitzicht over het meer. In de ochtenduren kun je van een continentaal ontbijtbuffet genieten. Voor het diner is het restaurant beschikbaar, waar ’s zomers worden de maaltijden op het terras geserveerd. Hotel La Rondinella heeft ook een zone waar je kosteloos gebruikmaakt van WiFi en je kunt er gratis op eigen terrein parkeren.

Hotel La Rondinella
Via Sacchetti 50, Cannero Riviera

Pin It on Pinterest

Share This