Reisgids 100% Noord-Italië

Noord‐Italië is altijd in trek geweest bij reizigers. Geen wonder, want het is een bijzonder gevarieerd vakantiegebied. Je vindt er de grote meren, Gardameer, Comomeer en Lagio Maggiore, en heuvels met wijngaarden. Maar ook middeleeuwse dorpjes, mondaine en romantische steden als Milaan, Venetië en Turijn, en stille strandjes. En heerlijk eten kun je er ook! 

Naast de highlights vind je in de reisgids 100% Noord-Italië ook veel bijzondere adresjes. 100% Noord‐Italië brengt je naar plekken waar anderen niet komen.

Lagomaggiore_noord-italie-2015.jpg

Highlights

De reisgids 100% Noord‐Italië brengt je naar de niet te missen highlights van de regio, maar ook naar de bijzondere en authentieke adressen waar nog niet iedereen is geweest: bewonder de wereldberoemde muurschildering l’Ultima Cena van Leonardo da Vinci in Milaan, ontspan in het Parco Baia delle Sirene aan het Gardameer, eet biologisch slow food in Vernazza en Turijn en rijd door de Valpolicella met zijn uitgestrekte wijngaarden.

Met handige extra’s

Deze reisgids bevat o.a. een uitneembare wegenkaart van A2‐formaat, zodat je de bestemming zonder problemen kunt verkennen. In elk hoofdstuk vind je ook een autoroute en met de bijgeleverde gratis cd‐rom zet je alle adressen en beschrijvingen uit de gids eenvoudig in je TomTom‐ of Garmin‐navigatiesysteem. Achter in de reisgids vindt je tot slot zes handige, uitneembare wandel‐ en/of fietsroutes door stad en natuur, zodat je je reisgids niet altijd hoeft mee te nemen als je op pad gaat. Kortom: met deze handige extra’s hoef je nooit meer te verdwalen in noord-Italië!

100% Noord‐Italië
Annemarie Hofstra, Ellen Huijzer en Noortje ten Bokum
Mo’Media, 2012
ISBN: 978‐90‐5767‐537‐9
€ 24,95

Pin It on Pinterest

Share This