Restaurants in Arona

In Arona zijn er genoeg mogelijkheden om een heerlijke pizza te eten. Bijvoorbeeld bij Pizzeria Da Aldo gelegen aan het gezellige plein Piazza del Popolo. Hier kun je genieten van een van de lekkerste pizza’s van het Lago Maggiore.

restaurant-arona

Pizzeria Il Giardino
Probeer ook eens een van de pizza’s bij Pizzeria Il Giardino aan de boulevard langs het Lago Maggiore in Arona. Deze uit twee verdiepingen bestaande pizzeria biedt genoeg keuze uit lekkere pizza’s. En wat is er nu fijner dan een heerlijke wandeling langs het Lago Maggiore na het proeven van zoveel lekkers?

Ristorante Pizzeria Il Giardino
Lungo Lago Marconi 1, Arona

Maandag gesloten. Reserveren aangeraden.

restaurant-arona

Pizzeria Da Aldo
Ook al heeft Pizzeria Da Aldo geen houtoven meer, de pizza’s blijven uitstekend! Overigens zijn de calamari fritti (gefrituurde calamari ringen) als voorafje een echte aanrader. Reserveren is wel noodzakelijk, vooral tijdens de zomermaanden en in de weekenden.

Ristorante Pizzeria Da Aldo
Piazza Popolo 26, Arona

restaurant-arona

Pizzeria Il Calicanto
Ook Pizzeria Il Calicanto is een aanrader. Zeker in de zomermaanden kun je genieten van een heerlijke pizza in de buitenlucht. De ruime en gezellige tuin van het restaurant biedt hiervoor de ideale gelegenheid. Bij een groep vanaf 6 personen kun je bovendien een ‘pizzata’ organiseren. Voor een relatief klein bedrag krijg je dan een vast menu met antipasto, pizza naar keuze, dessert en koffie. Ook een drankje is inbegrepen.

Ristorante Griglieria Pizzeria Il Calicanto
Piazza Nazario Sauro 6, Arona

Maandag gesloten.

ristorante-arona

Pin It on Pinterest

Share This