Winkelcentra in Gravellona

Gravellona Toce is niet direct een stad voor sightseeing, maar als het eens een dagje niet zo mooi weer is bij het Lago Maggiore kun je hier prima terecht in de twee winkelcentra die er tegenover elkaar liggen: Centro Commerciale Le Isole en Parco Commerciale dei Laghi. Maak ook een uitstapje naar de Alessi Flagship Store aan het Ortameer.

Lagomaggiore_waar-shoppen---gravellona.jpg

Winkelcentra

In de winkelcentra in Gravellona Toce vind je outlets van de Oviesse en Melablu kledingwinkels, Bata schoenen en tal van winkels in sportkleding, sieraden, tassen, keuken en huishoudartikelen. Er is ook een grote supermarkt zodat je meteen je boodschappen kunt doen en je vindt er een grote outlet van Lagostina keukengerei. Buiten de winkelcentra zijn er nog meer andere grote winkels en supermarkten in Gravellona Toce, dus je hoeft je er niet te vervelen.

Alessi

Het is de moeite waard om vanuit Gravellona Toce even door te rijden naar Crusinallo (bij Omegna) aan het Ortameer, want hier vind je de flagship store van het beroemde Italiaanse design keuken- en huishoudartikelenmerk Alessi.

Parco Commerciale dei Laghi
Via Trattai di Roma, Gravellona Toce

Centro Commerciale Le Isole
Corso Guglielmo Marconi 46, Gravellona Toce

Alessi Outlet Store
Via Privata Alessi 6, Omegna

Pin It on Pinterest

Share This