Campings Baveno

Bij Baveno, en met name bij het dorpje Feriolo di Baveno, vind je enkele kleinere, eenvoudige campings aan het Lago Maggiore met fijne langzaam aflopende stranden. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen die een rustige camping zoeken!

Camping Orchidea bespreken we in een apart artikel. Daarnaast liggen er nog een aantal andere leuke camping bij Baveno en Feriolo aan het Lago Maggiore.

Lagomaggiore_camping-conca-d-oro.jpg

Campings bij Baveno en Feriolo:

Camping Conca d’Oro ***
Gezellige gezinscamping in het natuurreservaat van de rivier Toce bij Feriolo di Baveno aan Lago Maggiore. Het langzaam aflopende zandstrand is ideaal voor kinderen. Ruime staanplaatsen (190 stuks) met mooi uitzicht over het meer.

Een gezellig restaurant met terras, bar, supermarkt, speeltuin en moderne sanitaire voorzieningen. Animatie in het hoogseizoen. Feriolo op loopafstand, leuke stadjes Stresa en Verbania dichtbij.

Camping Conca d’Oro
Via 42 Martiri 26, Feriolo di Baveno

Camping Parisi **
Kleine camping (61 staanplaatsen) vlakbij het gezellige, oude centrum van Baveno aan Lago Maggiore. De aanlegsteiger voor de rondvaartboten naar Stresa en de Borromeo-eilanden ligt op 150 meter. Restaurant en bar. Huisdieren toegestaan.

Camping Parisi
Via Piave 50, Baveno

Camping Miralago
Kleine rustige camping (73 staanplaatsen) aan de oevers van Lago Maggiore, midden in een natuurreservaat, begrensd door een rivier. Langzaam aflopend zandstrand, ideaal voor kleine kinderen. Winkeltje, bar, speeltoestellen. Op 500 mtr. van Feriolo en op 3 km van Baveno.

Camping Miralago
Via 42 Martiri 28, Feriolo di Baveno

Camping Holiday
Kleine rustige camping (47 staanplaatsen), naast camping Miralago met een mooi, geleidelijk aflopend strand aan Lago Maggiore. Winkeltje, bar en speeltoestellen. Ook verhuur van stacaravans. Dichtbij Feriolo en Baveno.

Camping Holiday
Via 42 Martiri 28, Feriolo di Baveno

Op zoek naar een tent, (sta)caravan of huisje bij Lago Maggiore? Kijk dan bij gespecialiseerde aanbieders als ANWB (Pharos), Selectcamp, Suncamp en Vacanceselect.

Camping Tranquila
Rustige, kleine terrassencamping op 800 meter van het Lago Maggiore en Baveno. Twee zwembaden en een speeltuin. Restaurant-pizzeria ligt naast de camping. Dichtbij bergen en de attracties van het Lago Maggiore.

Camping Tranquila
Via Cave Oltrefiume 2, Baveno

Pin It on Pinterest

Share This